Lista hin mga syudad ngan bungto ha Pilipinas

Ini in lista hin mga syudad ngan bungto ha Pilipinas nga ginlista ha ira mga lalawigan o probinsya ngan ha ira kabutangan nga alpabetikal. Ha 2005, mayda 117 syudad ngan 1500 nga mga bungto.

AbraIgliwat

Mga Bungto:

Agusan del NorteIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

Agusan del SurIgliwat

Mga Bungto:

AklanIgliwat

Mga Bungto:

AlbayIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

AntiqueIgliwat

Mga Bungto:

ApayaoIgliwat

Mga Bungto:

AuroraIgliwat

Mga Bungto:

BasilanIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

BataanIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

BatanesIgliwat

Mga Bungto:

BatangasIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

BenguetIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

BiliranIgliwat

Mga Bungto:

BoholIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

BukidnonIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

BulacanIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

CagayanIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

Camarines NorteIgliwat

Mga Bungto:

Camarines SurIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

CamiguinIgliwat

Mga Bungto:

CapizIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

CatanduanesIgliwat

Mga Bungto:

CaviteIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

Compostela ValleyIgliwat

Municipalities:

CotabatoIgliwat

Cities:

Municipalities:

DavaoIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

Davao del SurIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

Davao OrientalIgliwat

Mga Bungto:

Eastern SamarIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

GuimarasIgliwat

Mga Bungto:

IfugaoIgliwat

Mga Bungto:

Ilocos NorteIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

Ilocos SurIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

IloiloIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

IsabelaIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

KalingaIgliwat

Mga Bungto:

La UnionIgliwat

Cities:

Municipalities:

LagunaIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

Lanao del NorteIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

Lanao del SurIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

LeyteIgliwat

Mga Syuad:

Mga Bungto:

MaguindanaoIgliwat

Mga Bungto:

MarinduqueIgliwat

Mga Bungto:

MasbateIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto: '

Metro ManilaIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

Misamis OccidentalIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

Misamis OrientalIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

Mountain ProvinceIgliwat

Mga Bungto:

Negros OccidentalIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

Negros OrientalIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

Northern SamarIgliwat

Mga Bungto:

Nueva EcijaIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

Nueva VizcayaIgliwat

Mga Bungto:

Occidental MindoroIgliwat

Mga Bungto:

Oriental MindoroIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

PalawanIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

PampangaIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

PangasinanIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

QuezonIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

QuirinoIgliwat

Mga Bungto:

RizalIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

RomblonIgliwat

Mga Bungto:

SamarIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

SaranganiIgliwat

Mga Bungto:

SiquijorIgliwat

Mga Bungto:

SorsogonIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

South CotabatoIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

Southern LeyteIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

SugboIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:


Sultan KudaratIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

SuluIgliwat

Mga Bungto:

Surigao del NorteIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

Surigao del SurIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

TarlacIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

Tawi-TawiIgliwat

Mga Bungto:

ZambalesIgliwat

Cities:

Mga Bungto:

Zamboanga del NorteIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

Zamboanga del SurIgliwat

Mga Syudad:

Mga Bungto:

Zamboanga SibugayIgliwat

Mga Bungto: